Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 17 av 17 sitater

Menneskets liv er noe som skjer bare en eneste gang, og vi kan aldri få kontrollert hvilken avgjørelse som var riktig og hvilken som var gal, for i enhver situasjon kan vi bare bestemme oss en gang. Vi får ikke noe annet, tredje eller fjerde liv for å kunne sammenligne forskjellige avgjørelser.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Som oftest søker man tilflukt til fremtiden for å unngå lidelsen. Vi forestiller oss en strek trukket tvers over tidens gang, og bortenfor den streken skal dagens lidelse opphøre å eksistere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tragedien hennes var ikke vektens, men letthetens tragedie. Det som hadde senket seg ned over henne, var ikke en byrde, men tilværelsens uutholdelige letthet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

For ham virket musikken frigjørende: Denn befrir ham fra ensomhet og innesperring og fra bibliotekenes støv, den åpner dører i kroppen som sjelen kan komme ut gjennom for å fratanisere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bare tilfelle kan tolkes som et budskap. det som skjer av nødvendighet, det man venter og det som gjentar seg daglig, er bare noe stumt. Bare tilfeldigheten er talende. I den forsøker vi å lese, akkurat som sigøynerne leser i kaffegrutens mønster på bunnen av en kopp.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det som gjør et menneske stort for oss er at han bærer sin skjebne, akkurat som Atlas bar himmelhvelvet på sine skuldre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Medfølelsen visste at den misbrukte sine rettigheter, men i all diskresjon fortsatte den iherdig med det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ivar SandGrete AastorpTove Obrestad WøienKirsten LundgretemorAlex NietoIngunn SHanne Kvernmo RyeTine SundalBård StøreTonesen81PiippokattaDemeterVannflaskeBjørg RistvedtVanja SolemdalPirelliNikkaBjørg Marit TinholtEmil ChristiansenKjersti SAvaVibekeReidun SvensliPer Åge SerigstadBertyStig Tchrister hafsten thorsengHeidi LIngunnAmanda AKserinaEllen E. MartolAkima MontgomeryRoger MartinsenHarald KLene AndresenEvaSynnøve H HoelTonje