Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Det er ikke mat. Det er industrielt fremstilt spiselig substans.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Og så har vi alle plantegummiene. Xantangummi er en type gummi vi får i oss hele tiden. Den er et eksopolysakkarid: et sukkerholdig slim som skilles ut av bakterien Xanthomonas campestris, som danner svart råte på grønnsaker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis du lurer på om noe kan være ultraprosessert mat, tror jeg det kan være en god tommelfingerregel at hvis noen av ingrediensene også er å finne i deodoranten eller klysteret ditt, er det antagelig det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Noen mener at ultraprosessert mat bare er dårlig mat rent ernæringsmessig, og at den blir spist av folk som har et generelt dårlig kosthold, men når vi korrigerer for alt det der, forblir følgene for død og depresjon og vekt og hjerteinfarkt de samme. Det er ultraprosesseringen, og ikke næringsinnholdet, som er problemet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Lasse W. FosshaugBjørg L.Kirsten LundOleCarine OlsrødTor Arne DahlAmanda AGro Anita MyrvangPer LundTorill RevheimmarithcGladleserBente NogvaBård StøreCecilie69Berit RMarit HåverstadBjørn SturødKarin BergStine AskeSynnøve H HoelHilde VrangsagenkntschjrldBjørg Marit TinholtPer Åge SerigstadBenedikteMonica CarlsenInge KnoffLillevigretemorMorten MüllerHarald KGroKjersti SMarit HøvdeBerit B LieHanne Kvernmo RyePiippokattaMarteCathrine Pedersen