Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 10 sitater

"Now I remember why I hate eating sheep. Horrible, fluffy things that give me hair balls and indigestion."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"You would be amazed how many magicians have died after being bitten by mad rabbits. It's far more common than you might think."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

“If he fancied her anymore,' Saphira said to both Eragon and Roran, 'I'd be trying to kiss Arya myself.'

'Saphira!' Mortified, Eragon swatted her on the leg.”

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Have I ever told you how glad I am we're not enemies?" Eragon asked.
"No, but it's very sweet of you."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Det samme gjelder deg," sa Roran, "hvis du noen gang er i vanskeligheter, kan du bare sende bud etter oss, så kommer vi fykende for å hjelpe til."
Eragon nikket og takket for tilbudet, og avsto fra å nevne at de problemene han sannsynligvis kom til å møte, ikke var av en slik karakter at noen av dem kunne hjelpe ham.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Det er allitd sånn. Sinnets monstre er mye verre enn virkeligheten. Frykt, tvil og hat har satt flere mennesker ut av spill en villdyrene noen gang har gjort."
"Kjærlighet også," påpekte han.
"Kjærlighet også," vedgikk hun.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nasuada la merke til at kongen bare hadde øye for Katrina - det hadde alle menn som var til stede, inkludert dvergene - og Nasuada regnet med at de kom til å dra skrøner om Katrinas skjønnhet for medsoldatene før kveldne var omme. Det Roran hadde gjort, hevet henne høyt over vanlige kvinner; det gjorde henne mystisk, fascinerende og tiltrekkende for krigerne. At noen var villige til å ofre så mye for et annet menneske, betydde - ettersom prisen var så høy - at dette menneske måtte være usedvanlig og noe helt for seg selv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Books should go where they will be most appreciated, and not sit unread gathering dust on a forgotten shelf.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kan ikke late som jeg ser på dette med blide øyne, men hensikten med livet er ikke å gjøre det vi vil, men å gjøre det som må gjøres. Det er hva skjebnen krever av oss.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Lev i øykeblikket, husk fortiden, og frykt ikke fremtiden, for den eksisterer ikke og kommer aldri til å gjøre det. Øyeblikket er det eneste vi har.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Aud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingKirsten LundHarald KLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaTor-Arne JensenLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikteChristin SillibakkenTrude JensenLars Johann MiljePiippokattaFride LindsethLisbeth Marie UvaagStig TFindusIngeborg GAkima MontgomeryMarteBerit B LieKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SVioleta JakobsenAndreas Bokleser