Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 21 til 27 av 27 sitater

Resultater er ikke en funksjon av gode ideer, men av brennende vilje og tid.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Et sted inne i de fleste voksne mennesker lever det fremdeles en ungdomsskoleelev; sårbar, usikker og energisk. Ungdomsårene er et orienteringsløp uten kart, der du famler avgårde og må løse spørsmål om seksualitet, identitet og tilhørighet underveis. De fleste av oss finner tilslutt en nisje og en gjeng.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Noen mennesker snakker uten å åpne munnen.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Konsekvensene av dårlig tilknytning er ikke alltid lette å se. Intelligente personer kan klare å skjule problemene sine helt eller delvis. Disiplinerte personer uten evne til å lese det sosiale spillet kan likevel trene opp sosiale evner. Men før eller siden kommer konsekvensen for en dag.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

For et barn kan ustabil og uforutsigbar oppførsel hos den nærmeste omsorgspersonen være like følelsesmessig ødeleggende som å leve med en aggressiv og voldelig forelder.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Noen ganger er løsningen nærmere enn man tror, og hatet står skrevet på veggen uten at noen legger merke til det.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Den viktigste lærdommen i denne tragedien handler etter mitt syn ikke om integreringspolitikk, internett, ideologi eller politiets arbeid og ressurser (trass i den harde og grundige kritikken politiet fikk av 22. juli-kommisjonen), men om barne- og familiepolitikk.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Lisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTheaTherese HolmHarald KmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg G