Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 20 av 33 sitater

Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Min kjæreste Moh, dette er slutten på historien min. Hvis du er i live, slik jeg alltid har trodd du er, ønsker jeg deg lykke, fred og tilfredshet. Og dersom vi ikke møtes i dette livet, kan jeg bare be om at vi vil møtes igjen på den andre siden. Barnet mitt, du skal vite at du alltid har vært høyt elsket.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fortiden er borte. Nå vil jeg bare konsentrere meg om fremtiden.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ethvert barn er et mirakel, uansett hva slags liv det blir født inn i[...]

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Far sa alltid at å flytte en klippeblokk en tomme i løpet av en levetid, var det samme som å kaste småstein i sjøen hver dag. Store forandringer kommer langsomt, men de vil komme, Donald [...]

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Fremtiden vår kom ikke til å bli det eventyret vi hadde drømt om som småjenter når vi lå i gresset og så opp mot stjernene. Kjærligheten hadde rørt ved oss begge to og forandret oss på måter vi aldri kunne ha forestilt oss.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I dette øyeblikket sto det klart for meg at selv om problemene våre kanskje blir mer alvorlige når vi blir voksne,vil reaksjonene og holdningene vi møter dem med, ofte være omtrent de samme som de har vært helt fra den dagen vi ble født.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I dette dyrebare øyeblikket av evigheten som vi delte - en verden uten regler eller konvensjoner, og uten noe samfunn som fortalte oss hvordan vi måtte oppføre oss eller hvem vi kunne elske - var det ingen av oss som snakket om fremtiden. Vi levde simpelthen i øyeblikket, og vi nøt hver sekund av det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vi er alle en del av Gud. Det er litt av ham inne i hver og en av oss.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Som du vil lære på din vei gjennom livet, min datter, kan alle evner brukes både til godt og vondt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Helena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanLailaBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland Skjeggerud