Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 21 til 30 av 49 sitater

På den andre siden av hovedveien, opp langs en sti gjennom ruinene, fant vi likene av fem kvinner og flere barn. Kvinnene var middelaldrene, og legemene deres lå over en ruinhaug. En lå på ryggen med kjolen revet opp og med hodet av en liten jente som kikket opp bak henne. Jenta hadde kort, mørkt krøllet hår, og øynene så rett på oss, og hun rynket pannen. Hun var død. Noen hadde skåret opp magen ti kvinnen, først fra side til side, så fra øverst til nederst, kanskje i den hensikt å drepe hennes ufødte barn. Øynene hennes var vidåpne og det mørke ansiktet var stivnet av skrekk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vet du mor, at hajj Salem ble levende begravd i sitt eget hjem? Forteller han deg historier i himmelen nå? Jeg skulle ønske jeg hadde fått møte ham. Se det tannløse smilet og ta på dn læraktige huden hans. Be ham fortelle en av historiene sine om Palestina, slik du gjorde da du vokste opp. Han var over hundre år, mor. Tenk å ha levd så lenge, og så bli knust til døde av en bulldoser. Er det slik det er å være palestiner?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da de kom til Jaffa, fant de appelsiner like store som vannmeloner og sa: «Se! Jødene er berømte for sine appelsiner.» Men disse appelsinene var et resultat av mange hundre års palestinsk fruktdyrking, der man hadde perfeksjonert kunsten å dyrke sitrusfrukter.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En uke etter massakrene i Sabra og Shatila slo Newsweek fast at den viktigste historien den siste uken hadde vært fyrstinne Graces død.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

I sorgen over en historie som ble begravd levende, falt året 1948 fra kalenderen i Palestina og gikk i eksil, og det fantes ikke lenger en serie av dager, måneder og år, men en uendelig tåke skapt av ett øyeblikk i historien.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

For livet går ikke bakover eller dveler ved i går. Dere er de buer som deres barn blir skutt ut fra som levende piler. Bueskytteren ser merket på evighetens sti, og Han bøyer deg med sin kraft, så Hans piler skal fly langt og fort. Vær glad over å bøyes i bueskytterens hånd, for slik Han elsker pilene som flyr, elsker Han også den trygge buen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I denne flyktningeleiren, som Israel senere skulle gi benevnelsen"et arnested for terrorister" og et ulmende terroristreir," var jeg vitne til en kjærlighet som overgikk uendeligheten selv.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg kan forklare deg dette, men det vil knuse glasset over ditt hjerte, og da kan det aldri bli helt igjen.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det er den sorten kjærlighet som du kan oppleve bare hvis du har kjent den intense sulten som får kroppen til å ete seg selv om natten.Den sorten du blir kjent med først etter at livet har vernet deg mot fallende bomber eller kuler gjennom kroppen. Det er en kjærlighet som stuper naken ned i uendeligheten. Jeg tror det er der Gud bor.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Øynene mine ble fulle av stille tårer. Jeg gråt, ikke for denne kvinnens død, men for min mor, som hadde forlatt denne kroppen for mange år siden

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Roger MartinsenChristoffer SmedaasTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtTrude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendlieIngvild SmgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik Vale