Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 20 av 31 sitater

Et menneske var som en innviklet oppskrift, og hun syntes det var spennende å oppdage noen av ingrediesene som til sammen var blitt henne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hadde livet vært annerledes, hadde det vært annerledes, ville han levd sammen med henne. Uansett hvilken retning han så, sto den nådeløse sannheten klar for ham. Han var født til å drive Wharton Park, og det fantes ingen fluktvei. Han ble tørr i munnen og halsen da sorgen over å måtte leve uten Lidia, kom til overflaten igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

[...] men husk at kjærlighet kan ikke fabrikkeres. Finnes den ikke, er det ikke noe å gjøre med det.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det at hun ikke lenger tenkte på dem hvert sekund av dagen- nå kunne det faktisk gå minutter mellom hver gang- betydde ikke at hun elsket dem eller savnet dem mindre. Det var på samme måte som med naturensom våknet igjen etter vinteren.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Disse barna hadde havnet i ingemannsland. Det var ikke trygt for dem der de var - den thailandsk regjeringen nektet å slippe dem inn - men de ville bli drept om de dro hjem. De var bokstavelig talt uten fremtid og likevel->> for første gang var det spor av tårer i Kits øyne - << var alle så takknemligfor den minste lille ting. En ny fotball var som å gi dem billetter til VM - finalen. Alle barna hadde håp og drømmer for en fremtid de ikke hadde. De ga ikke opp selv om livet hadde gitt dem opp.>>

Godt sagt! (0) Varsle Svar

<< Vi deler et øyeblikk av evigheten>> hadde Kit sagt en kveld de lå sammen ute i parken og så på fullmånen. <<Det er som med evigheten, uten begynnelse, uten slutt, vi bare er>>

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hun visste at det aller verste var at flygelet - et instrument uten eget liv, uten hjerte og sjel- hadde stjålet hennes kjærlighet og oppmerksomhet. Det hadde kommet før behovene til barnet hennes og ektemannen, og nå representerte det alt som var egoistisk og utilstrekkelig ved henne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Talentet var det ene hun alltid kunne regne med; det ville være der til den dagen hun dødde. Det kunne ikke forlate henne, for det var en del av den personen hun var.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Om de siste månedene hadde lært henne noe, måtte det være at det fantes skjønnhet og glede i livets enkle ting. og de var viktige.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

De ble stående der et øyeblikk og se på hverandre mens en uforklarlige følelse fløy gjennom luften mellom dem.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Marit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvaBeathe SolbergmgeBertyJulie StensethKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth Svee