Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 12 av 12 sitater

Tusen små ting trenger de, ungene. Tusen ting å huske på. Vann og bleier og mat og pupp. Klær på og klær av, de trenger andre sokker og nye sko, BPA-fri drikkeflaske og turvennlig matpakke, leke til bilen, såpe uten parfyme og sjampo uten parabener, dyner uten allergener. Tusen små ting trenger de, tørk rundt munnen og tørk i rumpa, klipping av negler og kam gjennom håret, kuldekrem og solkrem og sinksalve, kyss på kinnet og kyss på panna, plaster på kneet og sitte på fanget, bok på senga og Lego på do, bære opp trappa og løfte fra stolen, hode skulder kne og tå, kne og tå. Tusen små ting. Lage mat og fryse mat og tine mat og blåse på mat og kaste mat og ha kjeks i lommene, alltid ha kjeks i lommene. Tørke vaske kle på kle av kose kysse holde bysse synge sovne, synge sovne.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det hendte jeg ble rasende over at Eike kunne komme og gå, tre inn og ut av det jeg var fanga i, vandre rundt på gata og på jobben uten at noe syntes på ham. At han kunne komme hjem så tilforlatelig og bare hei hei på dere. Du får ikke lov, tenkte jeg, til å late som om du er en del av dette.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingPiippokattamarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine Louisemay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk Ottersen