Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 20 av 30 sitater

Den lille rumpa hennes vrikket foran meg hele den lille kroppen hennes med alt sitt dingeldangel og sine stramme bukser. Så mye arbeid, tid og penger so, hun hadde nedlagt i alt sammen, og likevel hadde mannen stukket av. Mens min mann fortsatt var her, selv om jeg gikk i herreklær.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nettopp her er det at underlaget gir etter, og det jeg inntil da har trodd var betong og asfalt, skal vise seg å være våt sandgrunn bestående av milliarder av små korn, hver for seg uten ansvar for den tunge og målrettede bevegelsen som allerede er i gang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke glem det intervjuet du leste her om dagen, der en samlivsterapeut ble spurt om hun ville anbefale utroskap som medisin for utkjørte samliv, og hun svarte: Ikke mer enn jeg vil anbefale kreft. Og nå sitter du der med full spredning og håper at cellegiften skal virke.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvilken mangel er det ikke på denne typen omsorg, hvor mye prat er det ikke overalt. Vi må snakke om det, skråles det fra alle kanter, og så er det det så enkelt: bare hold kjeft. Vær så snill og hold kjeft, sitt stille, vent, ikkje gjør eller si noe, ei heller noen grimaser takk, bare sitt der og vent til jeg blir ferdig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En gang foreslo Aksel at jeg skulle la være å ringe henne overhodet, så kom hun til å ringe meg. Men på samme måte som med husarbeidet greide jeg aldri å holde meg lenge nok. Aksel da at når det gjaldt husarbeid, lot jeg ham ikke slippe til. Men hvor lenge er lenge nok? En gdng lå vi i det samme sengetøyet i to måneder, hvorpå jeg til slutt skiftet det, og Aksel sa:- men du kunne jo bare sagt fra. Jeg kunne ikke si:Du burde skjønt det av deg selv, for da ville Aksel ja svart:Men jeg er ikke tankeleser, slik han svarte moren sin når hun ble sur fordi han ikke av seg selv hadde ringt henne på morsdagen

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sosiale medier er som gamle dages julebrev, av den typen folk sendte hverandre på nittitallet. Nå driver man med dette hele året.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Pasientene som kommer sjelden, har gjerne en ide om at vi tjener penger på dem. Men det årlige grunnbeløpet vi får fra kommunen for hver pasient, dekker bare selve driften av legesenteret. Dem vi tjener penger på, er sånne som han her:friske mennesker som søker rundt på nettet etter symptomer og diagnoser, og som skal ha blodprøver og sjekk av føflekker og alt det andre småtteriet som vi kan ta lokalt her på senteret. Vi kaller dem FF-ene, Frikort Før Februar, fordi de kommer så ofte at de allerde før januar er omme har oppfylt kravene til å få egenandelen dekket egenandelen resten av året, og det er disse som driver opp inntektene

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Man bør ikke undervurdere hvor tiltrekkende gifte, eldre menn kan virke på barnløse kvinner i midten av tredveårene. Utilgjengelighet kan virke svært skjerpende på appetitten. Disse mennene henger der som overmoden frukt, det er bare å se litt hardt på dem, så faller de ned.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Flere av Ninas bilder på Instagram var fra en av disse uteserveringene. Ut og spise med min kjære. God sommer til alle. Sosiale medier er som gamle dagers julebrev, av den typen folk sendte hverandre på nittitallet. Nå driver man med dette hele året.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

For en stund siden trodde alle at de hadde diabetes, og derfor kom de og ville måle langtidsblodsukkeret. Som om dette legesenteret er en slags fritidsklubb for folk som har som hobby å lytte til kroppens signaler, dette som er blitt så moderne, men som, og det vet alle som jobber i helsesektoren, først og fremst er en snarvei til både galskap og lidelse, og i siste instans, velferdsstatens sammenbrudd

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveBjørn SturødCathrine PedersenLogikaPiippokattaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenHarald KSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer GabrielsenTanteMamieAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJB