Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 13 sitater

Det krever stor disiplin for en poet å la være å skrive dikt. Bare en som vet hvor god han er klarer det. De middelmådige derimot gir seg aldri. Jeg føler meg truffet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skjønnhet går over. Talentet mister man ikke

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Når det omsider er fastslått at det var terror, kalles handlingen meningsløs. Statsministere, kanslere, ledere, imamer, presidenter og prester sier på rekke og rad at det var meningsløst . Men terror er ikke det. Terror er mettet av mening, og når det ikke er plass til mer mening må man ty til vold. Det er ulykker som er meningsløse, for det var ikke meningen . Terror er meningen. Meningen er å gjøre skade. Det er meningen :mest mulig skade. Det er målrettet. Det er ikke tilfeldig. Skaden skal påføres de andre . Terror er apartheidens vold. Det er terroristens omvendte logikk, psykopatens poesi, at offeret har skylden. Skylden er at offeret er *den andre *

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Bedrøvelse er den sinnsstemningen som oppstår når man har vridd raseriet ut av skuffelsen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

H er den tonen som påkaller seg mest oppmerksomhet. Derfor er det også den man hører i sirener, alarmer, vekkerklokker, hjerteslag, løgner og tilståelser!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvorfor er det ingen som klipper livet? Hvorfor kan vi ikke sette oss ned en gang i året, se gjennom opptakene og klippe bort det smertefulle, det pinlige, alle de dårlige scenene? Svaret er enkelt: Fordi livet ikke blir vist om igjen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Tanken slår meg igjen: at det jeg skriver bare er rester som jeg varmer opp. Tanken er ikke god. Jeg har ikke godt av den: at jeg sitter her med skygger mellom hendene. Jeg er altså i tvil om jeg skriver eller avskriver.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hun er bare blant menneskene som er innstilt på å komme for sent, enten det er kino, teater, selskaper eller bisettelser. Det er ikke vondt ment. Det er bare en klokke som går feil i dem

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg vet ikke om det er en trøst, men jeg har uansett kommet til: Alt som ikke er min skyld kan jeg leve med. Verre er denne tanken: Er det jeg skriver nå bare rester som ble igjen etter Beatles? Er det overflødige avsnitt fra Herman, Bly eller Bernhard Hvals fornsakkelser?

Godt sagt! (2) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Sigrid NygaardSt. YngheadInger Johanne SæterbakkLeseberta_23Hildekjell kFrode KinserdalTrine S. AustbøJane Foss HaugenKay NilsenAnjaingar hHarald KkatrineVersionMarianneHegeRandiAKristin F. JørgensenHilde H  HelsethBenedikteTorill Elisabeth RevheimJ.G. RobertsMarianne KesselAnneWangToveMonica  SkybakmoenGrete AastorpLeseaaseAnn Helen E. H.GodeminePirelliBeathe SolbergReidun SvensliJorund KorbiGrosveinRandi FramnesBoktimmyKarin BergAnita Ness