Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 31 til 40 av 41 sitater

På sett og vis kan folk som fører pennen være farlige. Man aner en falskhet - som om de ikke er seg selv, men et øye som observerer uten stans og forvandler det de ser til ord; og på den måten skreller de av det som er det viktigste ved virkeligheten: dens uuttrykkelighet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er i Skumringen de mest interessante tingene skjer, for det er da de enkle forskjellene viskes ut.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Den gamle metoden for å bli kvitt mareritt er å si dem høyt over doskålen og spyle ned.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

"Det er i skumringen de mest interessant tingene skjer, for det er da de enkle forskjellene viskes ut. Jeg kunne ha levd i en evig skumring"

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Han ville leve av å oversette poesien til Blake. Fantastisk. Å oversette fra et språk til et annet og på den måten bringe folk nærmere hverandre - en vakker tanke.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Lave, mørke skyer hastet over himmelen hele dagen, og nå gned de sine våte mager mot åsene.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Noen personer er det vanskelig å prate med, som regel er det menn. Jeg har en Teori om det: Med alderen pådrar mange menn seg testosteron-indusert autisme, som viser seg gjennom et gradvis tap av sosial intelligens og evne til medmenneskelig kommunikasjon, samt nedsatt evne til å formulere tanker. Den som rammes av denne Plagen blir taus og ser ut som om han har falt i staver. Han utvikler en interesse for ulike Redskaper og maskiner og blir opptatt av andre verdenskrig og biografiene til kjente personer, som oftest politikere og forbrytere. Evnen til å lese skjønnlitteratur forsvinner nesten fullstendig; testosteron-indusert autisme minsker kapasiteten til å forstå romankarakterenes psykologi.

Godt sagt! (12) Varsle Svar

Hvem har delt verden i det som er nyttig og det som er unyttig, og med hvilken rett? Har ikke en tistel rett til å leve, eller en Mus som spiser kornet i magasinene, Bier og Droner; ugress og roser. Hvilken fornuft er det som har dristet seg til å bedømme hvem som er god og hvem som er dårlig?

Godt sagt! (9) Varsle Svar

The prison is not outside, but inside each of us. Perhaps we simply don’t know how to live without it.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Everything will pass. The wise Man knows this from the start, and has no regrets.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill Revheim