Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 19 sitater

Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Og jeg gikk. Hver eneste dag. Etter Blindern og i helgene. Jeg gikk ti mil i uka selv om føttene mine hadde permanente gnagsår og knærne var så stive at jeg ikke klarte å rette ut det høyre når jeg våkna. Jeg gikk i gater med knitrende snø og brøytekanter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg tror jeg er mer i preteritum. Det tar liksom litt tid før jeg forstår sånt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hun er ... Jeg vet ikke helt. Jeg bare liker henne veldig godt. Som når vi er ute på tur og hun beskriver ting, liksom på måter som løfter dem. Hun kan fange opp små detaljer på en bygård og få den til å bli mye finere enn jeg hadde tenkt da jeg så dem.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du tenker sikkert at det er trist, eller noe sånt, men det er liksom som, jeg vet ikke, som det å se på alt som skjer, eller å grave meg dypt ned i pensum, det får meg liksom til å føle at jeg er litt med likevel, hvis du skjønner. Som om jeg er veldig nær, selv om jeg er langt unna.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da jeg kom hjem i stad, var det til de samme bildene. Flyet som fløy rolig mot den blå himmelen og speilte seg i det skinnende glasset, de intense, flammende ildkulene. Det er, jeg vet ikke, pent, på en sinnsyk måte, pent og kjempeskremmende, som et vulkanutbrudd midt på natta.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Noen ganger skulle jeg ønke jeg var dem. Eller de som er harde. Jeg vet ikke. Jeg er mer en som smuldrer opp.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Men altså, jeg har likt Stovner også. Jeg likte å være barn her. Det var ikke noen bloddråpe på noe kart. Blokkene var boliger. Taggingen på T-banestasjonen var tegninger. Trygdemottakerne, naboer. Alle de brune barna, venner. De hvite barna også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Han spør om ord han ikke forstår, og ber meg ofte forklare noe. Forskjellen på preteritum og perfektum. Hvordan brøkregning fungerer. Han leser veldig sakte. Så sakte at jeg trodde han tulla første gang. «Les ordentlig da», sa jeg til han, men da så han på meg på en måte som ikke var tull

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En gammel Madonna-sang. Diskolysprikker i røyken. Jeg fra vegg til vegg. Stolpe til stolpe. Etter en time var det ikke flere vegger og stolper og enslige stoler igjen, og smilet verka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

MartinenCarine OlsrødSteinar JøsokØystein LBerit RKay NilsenRandiCtinaSimen "Boktimmy" IngemundsenTrygve JakobsenHeidi Nicoline ErtnæsChrissieJohnny OlsenThomas KlakeggGro Anita MyrvangTone SundlandKirsten LundFiolStine_JBenedicte Sønsteby AndreassenDolly DuckIngunnTanteMamieElisabeth SveeCamilla RødjeMarit AamdalSoffa86Harald KSigrid Blytt TøsdalannelinguaTherese HolmKristin F. JørgensenTonje-Elisabeth StørkersenellinoronilleThereseGladleserHilde H  HelsethConnieBrit HonningsvågVibeke