Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 13 av 13 sitater

Hvorfor nekter man egentlig mennene retten til å arbeide, i et land der selv kravet på en plass i himmelen er betinget av arbeid?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I 1990, da muren ble revet bit for bit, sto det alltid en mengde rørte vestberlinere klar når en ny overgang åpnet, for å hilse sine brødre og søstre fra øst velkommen. En morgen klokka 9.30 hadde de hilst også ham velkommen, med tårer i øynene, en østberliner som tilfeldigvis bodde i denne gata som hadde vært delt i tjueni år, og som nå var på vei til friheten. Men han var ikke på vei til friheten, han var bare på vei til universitetet -han ville gå til stasjonen som lå i den vestre enden av gata, straks denne delen av muren ble åpnet. Han hadde albuet seg gjennom folkemengden, uberørt og travel, en av de skuffede frigjørerne ropte ukvemsord etter ham, men Richard hadde for første gang klart å komme seg til universitetet på mindre enn tjue minutter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvordan var det egentlig før Luther, hva hadde da befunnet seg på det stedet i sjelen der den dårlige samvittigheten har breiet seg siden? En viss nummenhet har rett og slett vært påkrevd som nødverge etter at Luther slo opp sine teser.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Ella_BPiippokattaCarine OlsrødVibekeKirsten LundAkima MontgomeryHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi L