Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 41 til 44 av 44 sitater

Elektrikeren fra Aleppo seilte opp på nød og elendighet og bidro til at krigens hjul ble holdt i gang ved å smugle stadig flere jihadister inn i Syria.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ekstremismen kom senere, jihadismen kom senere, våpnene kom senere. Først var drømmen om frihet.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Fryktens rike, ble landet kalt. For mange syrere var redselen blitt en del av kroppen, umulig å skille ut eller bli kvitt. Den var en del av åndedrettet, av hjerteslagene, den hadde satt seg i hodet, i magen, i blikket. Den lå i dypet av sjelen din. Og jo eldre du ble, desto reddere var du.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Somalierne i Oslo håndhevet en streng æreskodeks. Folk fulgte med på hverandre. Selv om Sadiq hadde studert et par år i Saudi-Arabia, var flytende i klassisk arabisk, og dermed høyere utdannet enn de fleste av sine landsmenn, ble han sett på som en som ikke holdt islam høyt nok i hevd. «Han tror han er norsk,» sa de bak ryggen hans. Mange unge var mer praktiserende og tolket Koranen strengere enn generasjonen før.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Stine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm LyseboritaolineKirsten LundCecilie MLailaHeleneEgil StangelandLene AndresenMorten MüllerGodemineHilde VrangsagenMarit HøvdeInger-Lise