Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 20 av 31 sitater

Kanskje hun bare skulle gå rett gjennom porten og fortsette å gå, men hun ble stående hvor hun var, og forsøkte hardt å ikke drukne seg i nærværet hans. Men hun måtte puste, og da hun gjorde det, trakk hun inn duften av såpe og mint-tannpasta, og døde littegrann.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I denne delen av verden må gylne tråder letes frem mellom sprekker i steiner og trær, skjønnheten snor seg rundt hjertet og samler seg i små lommer sjelen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
  • Er det kjærlighet, Jamilet? Hun tenker alvorlig over det. - Kanskje det er mer som et frø. Hvis det får vann og lys, kan det vokse til kjærlighet, sa hun sjenert.
Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jamilet og Mary, som bare var noen få måneder yngre, ble gode venninner. Jamilet og Mary lo tilsynelatende uten noen spesiell grunn, som om gleden satte seg på henne som en sommerfugl for å kile henne nådeløst til hun lot seg overtale til en vennligsinnet skøyerstrek eller en annen lek.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Og hva annet er fysisk skjønnhet enn en maske som tiden bryter ned for å vise menneskelighet? Noen av oss viser tegn på menneskelighet tidligere enn andre, det er alt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Virkeligheten skapes over tid, av de erfaringene i våre liv vi velger å tro på.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Folk som ikke drikker kaffe, er svake og dumme i hodet. De har ingen meninger om noen ting, og hvis de har det, er de redd for å formulere dem i ord og si dem høyt.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Vel, la meg fortelle deg at for å kunne åpne mine øyne hver morgen og se på verden, må jeg tro.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Verden er full av mirakler, mamma. Alt vi må gjøre, er å finne dem som tilhører oss.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Alt i livet er en illusjon, og det vi velger å tro på er sannheten.

  • Senor Peregrino
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Helena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanLailaBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland Skjeggerud