Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 21 til 23 av 23 sitater

For sin del hadde Victoria fått sanne at makt er en ensom ting - selv for de sterkeste, kanskje nettopp for dem.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

"Jeg har gitt opp mine tidligere standpunkter i overbevisningen om at de ikke lar seg forsvare lenger. Jeg bøyer meg for en moralsk nødvendighet som jeg ikke kan stå imot. Det ville ikke være riktig å drive motstanden så langt at den ville true nettopp det politiske system og de verdier jeg ønsker å forsvare."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Aldersforskjellen ville ikke bli mindre i ekteskap nummer to, og hun var ikke innstilt på å stå til disposisjon for enda en halvgammel, innbilsk fyr som prøvde å strekke sin manndom lenger enn evner og krefter skulle tilsi.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudBente NogvaMarie HolterChristoffer SmedaasLeseberta_23Ingeborg GHilde H HelsethJohn LarsenKirsten LundPiippokattamgeTine SundalTor-Arne JensenGrete AmundsensomniferumTherese HolmEgil StangelandLars MæhlumHeidi HoltanLailaBerit B LieIngunn SReadninggirl30LilleviAnne LiseAndreas BokleserNorahStig TPrunellaMarkus IngebretsenRufsetufsaKarina HillestadSynnøve H HoelRoger MartinsenIrene KnudsenPer LundHarald AndersenAnne Helene MoeToveAnneWang