Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 20 av 22 sitater

Når folk slutter å røyke i vest, deler tobakkselskapene ut gratis røyk til kvinner og barn i u-land. Og så blir de avhengige, det vet jeg. Men jeg har råd til både mat og røyk, det har ikke de. Kanskje jeg burde fortsette, slik at de skal slippe å begynne?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Han står med et bein i hvert av to til forveksling like land. Den fremmede i ham er likevel ekte. Roten over bakken. Det gjør ham ikke dobbel å ha to land, det gjør ham halv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Han snur seg men snur seg igjen og stirrer på farens navn på gravsteinen, som om navnet var øyne og ører. Han sier: Jeg har løyet for deg to ganger, og dette er den tredje. Gratulerer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Av og til blir man sittende fast og verden blir ond og må få være det en stund før den blir god igjen.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Det onde dør ikke med den som dør, og fødes ikke med den som blir født.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg mistet faren min som barn, men ville ikke tenke på meg selv som farløs. Man har det man har, og er ikke det man er uten.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

De dødes kropper mangler tankene sine. Han ser så alene ut. Det er hun som ser og er alene. Den døde er ikke bare uten andre, han er også uten seg selv.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Hadde han ikke hatt en klok jordmor fra den virkelige verden, hadde moren hans bedt om å få ha navlestrengen hel, og han hadde hengt på henne til han vokste forbi, og hun hadde hengt på ham til de begge døde en for tidlig død.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nå er jeg for gammel til å dø ung.

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Man spør vel ikke et barn om hvordan det har det. Og hvis barnet svarer, hva gjør man med svaret?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

IngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald K