Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 21 til 24 av 24 sitater

Hun valgte sviskeyoghurt. Hadde Rigmor Jølsen problemer med hard mave? Visshet i dette spørsmålet ville jeg selvsagt ikke få før hun også snappet en pose linfrø, men tanken var besnærende. Jeg så henne for meg der hun satt tvikroket og presset, mens tårene sto i øynene hennes og gjorde dem blanke og vakre.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Og jeg tenkte: Det er nå det er slutt. Det er nå det begynner. Slik føles det, når noen dør fra deg og plasserer deg i et veiskille i ditt eget indre landskap.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Selv er jeg samler. Som barn samlet jeg på frimerker og mynter, bruskorker og fugleegg. Som ung mann begynte jeg å samle på Gro Harlem Brundtland.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Hun var enebarn. Jeg var enebarn. Det kom ingen på besøk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten Lund