Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 20 av 32 sitater

Hvordan kunne jeg bli så sint på han, grublet homsen Tofte. Det var ikke noe å bli sint for, og jeg har aldri vært sint før. Det bare kom, akkurat som når noe stiger og flommer over, det var som en foss!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Her finnes det ingenting som er verre enn oss selv

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det finnes ikke noe verre en å se inn i fullstendig mørke, det er som å gå rett inn i uendeligheten og ikke ha følge med noen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

i hvert fall har jeg hatt en meget morsom dag. Den har vært helt ut min egen

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Mymlen drømte aldri, hun sov når hun hadde lyst til å sove og våknet når det var umaken verd å våkne.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg har det godt helt ned i tærne

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Han var enda trettere enn da han gikk og la seg og her var det nå en ny dag som skulle fortsette helt til kvelden og så kom det en til og en til som fortsette på samme måte som dager gjør...

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det er litt melankolsk å glemme de andres navn, men bare deilig å glemme sitt eget.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er så mange som blir presentert og straks mister navnet sitt. De kommer om søndagene. De skriker spørsmål for de aldri kan lære at en ikke er døv. De prøver å snakke så enkelt og greit som mulig for at en skal forstå hva det dreier seg om. De sier god natt og går hjem til seg selv og spiller og danser og synger helt til neste morgen. De er slektninger.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Til og med en hemul må være klar over at en snusmumrik avskyr oppslag, alt som minner om privat område og adgang forbudt og avgrenset og innestengt og utestengt - hvis du interesserer deg det ringeste for en snusmumrik, så vet du at oppslag er det eneste som kan gjøre ham rasende og sårbar og utlevert!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsvein