Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 13 av 13 sitater

Problemet er ikke å føle seg ulykkelig - det er en naturlig og uunngåelig del av livet. Problemet er de beske, negative oppfatningene om oss selv som kan aktiviseres når vi er i dårlig humør. Det er disse oppfatningene som forandrer en forbigående nedstemthet til vedvarende nedstemthet og depresjon. Straks disse negative selvbildene er aktivisert, vil de ikke bare påvirke sinnsstemningen, de vil også få dyptgående fysiske følger. Og så vil kroppen i sin tur kraftig virke inn på vårt sinn og våre følelser.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Mindfulness kunne like gjerne bli kalt «hjertelig tilstedeværelse», fordi den handler om å øve opp evnen til å være oppmerksomt og omsorgfullt til stede, for seg selv og andre.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det er vondt å være deprimert. Det er som om en mørk, truende sky berøver deg for all glede, som en uro som stjeler søvnen din. Det er som et uhyggelig spøkelse ved høylys dag som ingen andre enn du selv ser.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Sist sett

Linda NyrudTheaIngvild STone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm LyseboritaolineKirsten LundCecilie MLailaHeleneEgil StangelandLene AndresenMorten Müller