Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 46 sitater

Foran dem på bordet sto to øl og en skål potetgull, alt sammen tømt, og av måten de ustanselig slikket seg om munnen og jobbet med tungen for å fremprovosere en anelse spytt i munnhulen kunne jeg dedusere at ølet hadde tatt slutt før potetgullet og at de hadde fortsatt å spise likevel (...)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Noen ganger er sannheten en god avledningsmanøver.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Så snudde hun seg over på siden og søvnen la seg over henne igjen. Pusten hennes ble tyngre, jevnere, det minnet om en innviklet maskin jeg hadde rotet bort bruksanvisningen til og blitt bekymret for å ødelegge.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Vi tuslet innom den årlige Viking Fest også, arrangert av Scandinavian East Coast Museum, hvor årets tema var Touched by The Vikings, som lød litt uheldig, tatt i betraktning at mye tydet på at vikingenes berøringer i utlandet var ledsaget av en sverdspiss eller erigert penis eller begge deler, i den rekkefølgen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg husket fortsatt telefonnummeret hans og lukten av såpen på badet deres og hvordan teppet i entreen så ut, men jeg hadde ikke lenger peiling på hvem han var og hvordan han så ut(...).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er ikke lenger sint. Jeg er trøtt. Jeg vil hjem. Jeg vet ikke hvor det er.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Her er bestefaren som tenker på om mange av de samme ansiktene vil dukke opp i hans begravelse eller om den kommer til å finne sted på en dag som ikke passer for så mange, hvilket ville vært typisk hans fordømt uflaks.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

...vandringer på Hardangervidda med unger på slep mistet noe av sjarmen for ham etter å ha ligget flatt ut på solsenger under behagelige parasoller med forfriskninger innen rekkevidde, og dette nye livet var så mye lettere, han gikk fra selvproletarisering til selvrettferdiggjøring, ...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I Norge bet man tradisjonen tro tingene i seg, skrev rasende leserinnlegg til avisene, jobbet det ut i hobbyrommet og i vaskekjelleren, lukeparkerte unødvendig nær andre biler selv om det var mer enn nok plass og klippet plenen i timevis med innbitte miner mens naboene fortvilt prøvde å holde en samtale i gang i de nye hagemøblene og overkokte potetene og kom for tidlig i familiebesøk, gikk for sent og viste for mange fremkalte bilder fra feriene sine med samtlige fornøyelsesparker og måltider avfotografert monotont og pliktskyldigst, og funket ikke noe av det som ventilering av alle skuffelsene, nederlagene og frustrasjonen man bar på, tok man konsekvensen av det og gikk stille ut og hengte seg i garasjen.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Den som tror han kan fortelle hvilken side som har skylden i en krig har ikke forstått krigen i det hele tatt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

VannflaskeKaren PatriciaKirsten LundIngvild SBjørg L.Silje HvalstadHanne Kvernmo RyeStine AskeHarald KSolveigReidun SvensliAnne Berit GrønbechMonica CarlsenmgeBeathe SolbergLars MæhlumLinnEgil StangelandSigrid NygaardPrunellaDolly DuckToveKarin  JensenBertyVioleta JakobsenBerit RRufsetufsaIvar SandSynnøve H HoelPi_MesonTom-Erik FallaIngunn SEvaVariosaHeidi Nicoline ErtnæsTorill RevheimgretemorLisbeth Kingsrud KvistenG LIngebjørg