Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 31 til 40 av 44 sitater

Hjertet hennes slo fremdeles fort. Slo allerede fort.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du forstod meg. Du lot deg ikke skremme av detaljene, du fortsatte bare å bore. Spurte om de riktige tingene. Om de vonde tingene. Som en god massør som kjenner akkurat hvor knuten sitter.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så vidt hun visste, var han omtrent like kristen som en kjemisk formel.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Barndomsvennen viste de gule tennene i det magre ansiktet og gjorde et kast med hodet slik at den syltynne hestehalen pisket i nakkestøtten.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Og Hole var på vei inn i et jævla kjøleskap. Kjempet seg inn.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

...er vi alle like syke inne i hodne våre. Ligger forskjellen bare i hvem som slipper monstrene løs og hvem som ikke gjør det?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Og nå kjente Harry det selv, smilet som bare fortsatte å bre seg i ansiktet hans som et nykakket egg i steikepanna.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Det var som om kåtskapen hennes bare avlet mer kåtskap, når hun var som nå, var det som å prøve og slukke et bål med bensin, det eskalerte, kom ut av kontroll og noen ganger kunne han tenke at dette kommer faen ikke til å ende bra.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Regnet der ute i mørket, fantes det en vakrere lyd? Om han hadde kunnet velge, ville han bare sittet og hørt på den lyden dag etter dag. År etter år. Lyttet og lyttet, nytt hvert eneste sekund han fikk.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Å passe skiheisen i Tryvannskleiva for en timelønn de faen ikke ville turt å tilby barnearbeidere i India.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Askild GjerstadKirsten LundTine VictoriaG LBjørg Marit TinholtPiippokattaEvaanniken sandvikMarie HolterHanne Kvernmo RyeLinnTor-Arne JensenEllen E. MartolAnn ChristinKaren RamsvikEmil ChristiansenLinda NyrudLise MuntheTove Obrestad WøienDannyEgil StangelandAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne Berit GrønbechKnut HauglandNina SolåsRoger MartinsenInger-LiseLeseberta_23ToveBjørg  FrøysaaRandiAHilde H HelsethTone HGrete AastorpsiljehusmorMarianne MHarald KMarianne  SkageJan-Olav SelforsThea