Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 16 av 16 sitater

Uhyrene i hjertet livnærer seg av handlingslammelse. Det er ikke å tape som får dem til å vokse, men ikke å prøve engang.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sorg åpner sår som gjør at man kan se inn i seg selv.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg følte meg som helten i den eneste romanen Dickens aldri hadde hjerte til å skrive

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hvis en drøm er din drøm, den som du er kommet til verden for, kan du leve et helt liv mens du gjemmer den bak en sky av skepsis, men du klarer aldri å gjøre deg fri fra den. Den kommer til å fortsette å sende deg desperate signaler, som kjedsomhet og mangel på entusiasme, og gi næring til ditt indre opprør.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Når alt kommer til alt er livet mitt historien om forsøkene på å holde beina på jorda uten å slutte å løfte øynene mot himmelen

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Alle gutter har en nødutgang i hjertet, og det sikreste systemet han vet om for å rømme fra seg selv er å forelske seg i en som er uoppnåelig.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Reidun SvensliMarenJarmo LarsenTheaGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineHarald KAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandKirsten LundEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlagingJan-Olav SelforsHeidi LChristinasiljehusmor