Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 21 til 30 av 50 sitater

Det har gått fem tusen åtte hundre og førtiseks dager siden sist jeg hørte hjerteslagene dine. Innser du hvor mange timer det er? Hvor mange minutter? Vet du hvor fattig livet er for en fugl som ikke kan synge, en blomst som ikke kan blomstre? Hvor elendig en fisk har det på land?"

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg syntes synd på dem begge to. Uansett hva far følte for mor, uansett hvor hyggelig han syntes det var å tilbringe tid sammen med oss, sine barn, så var han ikke der han hørte til. Han var ikke hos Mi Mi.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg skal fortelle deg det: Det var kjærlighet. Kjærlighet gjør oss vakre. Kjenner du et eneste menneske som elsker noen og blir elsket av noen, som er elsket betingelsesløst, som samtidig er stygt?Det er ingen grunn til å tenke over spørsmålet. Det finnes ikke et sånt menneske.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Før eller siden kommer vi til et slags katastrofalt vendepunkt i livet, et punkt der den trygge tilværelsen vår ikke lenger eksisterer. Et øyeblikk som forandrer oss til et annet menneske, fra ett hjerteslag til et annet.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Det fantes bare én kraft som var sterkere enn frykt. Den gamle mannen hadde trøstet ham. Han ville finne den. Bare at han ikke måtte lete etter den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Og det vi oppfatter som kjærlighet er bare det som passer til vårt bilde av hva kjærlighet er. Vi vil bli elsket slik vi vil elske andre. Alle andre måter gjør oss urolige. Da svarer vi med tvil og mistenksomhet. Vi feiltolker tegnene. Vi forstår ikke språket. Vi anklager. Vi slår fast at den andre ikke elsker oss. Men kanskje den andre bare elsker oss på en særegen måte som vi ikke skjønner oss på.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ikke alle sannheter kan forklares, Julia, sa han. Og ikke alt som kan forklares, er sant.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Skal vi legge de døde bak oss, eller skal vi ta dem med oss? Jeg tror vi tar dem med oss. Vi må lære oss å leve med dem og lære oss å leve med at de er døde.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvordan skal jeg få forklart dem at alt du betyr for meg, alt du gir meg, ikke er avhengig av hvor i verden du er? At man ikke trenger å holde hånden til den andre for å ha kontakt?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Og det vi oppfatter som kjærlighet er bare det som passer til vårt bilde av hva kjærlighet er. Vi vil bli elsket slik vi vil elske andre. Alle andre måter gjøre oss urolige. Da svarer vi med tvil og mistenksomhet. Vi feiltolker tegnene. Vi forstår ikke språket. Vi anklager. Vi slår fast at den andre ikke elsker oss. Men kanskje den andre bare elsker oss på en særegen måte som vi ikke skjønner oss på.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Per Åge SerigstadPiippokattaAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieKirsten LundLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars Mæhlum