Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 20 av 50 sitater

"Hva er det du gjør?" spurte hun.
"Jeg reiser."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Foreldrene mine er veldig heldige. De får til og med bli gamle sammen. For en gave! Hvis jeg fikk et ønske, var det dette: at du og jeg vil lide samme gode skjebne. Jeg vil bli gammel med deg. "

Godt sagt! (10) Varsle Svar

De la seg ned på gresset, og Mi Mi stirret opp mot himmelen. Det var sent, og snart ville sola gå ned. Nest etter morgentimene syntes Mi Mi dette var vakreste tiden på dagen. Lyset var annerledes, klarere, og konturene av trærne og fjellene og husene var tydeligere enn midt på dagen . Hun likte stemmene om kvelden, og lukten av bålene som brant foran husene før natten falt på."

Godt sagt! (3) Varsle Svar

"Hva er det du gjør?" spurte hun.
"Jeg reiser."
Hun smilte, selv om hun var trøtt. Bare noen dager tidligere hadde han forklart henne at han ikke bare leste i en bok, han reiste med den, at den tok ham med til andre land, til ukjente kontinenter, og med bøkenes hjelp ble han stadig kjent med nye mennesker, og mange av dem ble til og med vennene hans.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Vi vet at det ikke finnes noe sted på jorden hvor vi kan gjemme oss for frykten, likevel prøver vi å finne et slikt sted. Vi strever etter rikdom og makt. Vi overgir oss til illusjonen om at vi er sterkere enn frykten."

Godt sagt! (8) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

" Livet, hadde U May sagt, er en gave full av gåter, hvor lidelse og lykke henger uløselig sammen. Alle forsøk på å oppnå det ene uten det andre var dømt til å mislykkes."

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Men krokodiller kan ikke synge, pleier jeg å påpeke her hver eneste kveld.
Jo visst kan de det, svarer far veldig lavt. Krokodiller synger hvis man bare gir dem lov til det. Man må bare være veldig stille for å høre det.
Elefanter også?
Elefanter også. "

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så Tin Win kunne ganske enkelt ikke lenger orientere seg etter gjenstander og detaljer. I stedet levde han i en verden som hovedsaklig besto av farger. Grønt betydde skog, rødt betydde huset, blått var himmelen, brunt var jorden, mørkerødt var bougainvillaen, og svart var gjerdet rundt gårdsplassen. Men heller ikke fargene var helt til å stole på. Også de ble svakere, helt til en melkehvit skodde la seg over ham og skjulte alt som som var mer enn noen meter utenfor. På den måten forsvant verden foran øynene på ham , den døde som et utbrent bål som verken var varme eller lys. "

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er rart, Julia, men en tilståelse, en avsløring, er verdiløs hvis den kommer til feil tid. Skjer det for tidlig, blir det bare overveldende. Vi er ikke klar for det og vet ikke hvordan vi skal sette pris på det. Og skjer det for sent, har sjansen gått fra oss. Da er mistilliten og skuffelsen allerede for stor, døren allerede lukket. "

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt FagertveitbandiniBjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne MTurid KjendlieDemeterHanne Kvernmo RyeIngeborg GTor-Arne JensenCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonPiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtLinda NyrudTone SundlandJulie StensethSolveigMonica CarlsenJB