Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 20 av 45 sitater

Mitt eget liv er ikke eksemplarisk. Jeg kan verken latin eller gresk eller tysk eller engelsk. Jeg kan mer om fotball enn jeg kan om gresk mytologi. veldig mye mer. Men jeg er for dannelse. Jeg synes dannelse er viktig for at kulturen og livet skal fortsette, rett og slett. "

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Nå skjønner jeg hvorfor så mange moderne forfattere er så dårlige. De er så nedsunket i politikerspråk. Det er liksom de er på stemmefiske hele tida. Det er så empatisk at det ikke er til å holde ut. Hver gang de skal skrive en linje, er de redde for å miste en stemme.
Hvorfor er de det ? "

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg husker sensoren der, han var fra Færøyene, og sa til meg etterpå: " ja, du greide nesten å lure oss, vi holdt på å gi deg 2.0 eller 1.8. Men da vi leste nøye gjennom oppgaven din , viste det seg at det bare var tøys." Jeg hadde skrevet et eller annet om eventyr som jeg ikke hadde peiling på. Jeg hadde virkelig ikke peiling. Men jeg var blitt så god til å skrive, vet du , at jeg nesten greide å lure dem på totalt bristende kunnskap.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Ja, jeg synes livet mitt er såpass uinteressant. Det eneste interessante ved det er at jeg har skrevet en del bøker. Det er absolutt det eneste. Det livet jeg har levd er interessant bare i kraft av mine bøker. "

Godt sagt! (3) Varsle Svar

En profesjonell forfatter skjønner allerede i utgangspunktet at det virkelige problemet med alle selvbiografier er jeg, jeg, jeg. "

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En sønn har lov til å myrde sin far, men en biograf skal ikke myrde den biograferte, for da gjør han det for pengenes skyld. Det skal han huske på. Men en sønn skal ha lov til å myrde sin far, det får faren tåle. "

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hun hadde hørt om en gutt som hadde vært avisbud, og som likevel hadde fått S til artium. Godt, da kan han tjene egne penger, og få S til artium , og så kan han bli president i Amerika. Noe slikt hadde hun kanskje tenkt. Men jeg møtte ikke akkurat klassekameratene mine da jeg sto klar før klokka fem for å plukke opp avisene. Det var virkelig lumpenproletariatet. Av voksne folk var det de fattigste av de fattige. "

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så når jeg nå på mine eldre dager skjeller ut ungdommen for at de er umodne, er det ingen endelig dom! Det kan ta tid. "

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Jeg gikk på søndagskole, men det syntes jeg var fryktelig kjedelig. Men ble man sendt dit , var det liksom ikke noe å protestere på. Og når du først var der, ville du jo gjerne ha stjerne. Så da møtte man opp for å få stjerne. det ble litt stas. Og til slutt fikk du diplom også. Det er rart hvor lett man kan lure barn med enkle små gulerøtter. Nei, gulerøtter til menneskeheten skal man ikke undervurdere. "

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Og det er et viktig poeng, at siden jeg er så upraktisk, har jeg tidlig i livet måttet
virkeliggjøre ting jeg hadde fascinasjon for, i min fantasi. "

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Helena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanLailaBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland Skjeggerud