Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Hun forsto seg ikke på folk som hadde [vannglasset med gebisset] stående på nattbordet som en glisende påminnelse om kroppens forfall. Briller var en annen sak. Det lå jo en trygghet i å kunne se klart hvis noe skulle skje, men tennene? Som om man plutselig skulle få behov for å tygge på noe.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

"Jo da. Men jeg tenker at man i løpet av et langt liv samler opp tanker, erfaringer, kjærlighet, og når man blir åtti år og fortsatt er like klar i hodet, så begynner kroppen å skrante. Inni er dette mennesket fortsatt den samme personen, like vital og observant, men kroppen brytes langsomt ned. Og helt inn i det siste sitter personen inni kroppen sin og roper: Nei, nei, nei ... Og så er man borte."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Cecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanLailaBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeterTor Arne DahlJulie StensethÅsmund ÅdnøyLinda NyrudTrude JensenTanteMamieDaffy EnglundEllen E. MartolRoger Martinsen