Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 14 av 14 sitater

Hun syntes synd på de som bare så skyer, budbringere av godt eller dårlig vær. I skyene kunne Nu Nu se aper og tigre, glupske gap, knuste hjerter og tårevåte ansikt.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ikke alle sannheter kan forklares, og ikke alt som kan forklares er sant

Godt sagt! (10) Varsle Svar

"Det er ganske fullt på sykehuset vårt. Det har du selv sett." Han stoppet kort, som om han veide ordene sine nøye. "I en nødsituasjon kunne jeg ha tilbudt en utlending fortrinnsrett på behandling. Men ikke en burmeser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

To tettpakkede sider, og hver eneste setning, hver eneste linje var festet til papiret med en omhu og en lidenskap som bare kan komme fra en som ser på det å skrive som en uvurderlig gave.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Ingunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnneWangMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette Augustin