Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 20 av 43 sitater

Som med det meste i dette livet, var det også sånn med mamma og meg, at jeg ikke visste hvor bra jeg hadde det mens det foregikk. Dette er enda en av disse gode, udramatiske tingene man bare har levd i, som man senere skal lengte seg syk etter.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Lykke varer ikke lenge, det er bare små, forhåndsdømte øyeblikk, som ikke vet om sitt korte liv. Dette var lykke. Jeg var forelska, og det er ingenting som er sterkere enn det.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Fordelen med å ha skilte foreldre, og en far som skylder deg femten gode år, er at du alltid kan skaffe penger.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Kan du ikke bare stå der, Yngve? Kan du ikke bare så sånn, så jeg får se på deg, bare være her ved siden av deg, i januarkulden, mens verden gjør det den gjør, mens noen sover på den andre siden av kloden, mens noen er på jobb, mens noen fører krig, mens sovjetiske toppledere leter etter penger for å redde den hjemlige økonomien, mens kineserne kjemper mot diktaturet, mens arbeidsledigheten øker og oljeprisene stiger, mens EF gir støtte til et samla Tyskland, mens Barbara Stanwyck dør, mens Ava Gardner dør, mens det polske kommunistpartiet oppløses, mens brisen går gjennom gatene, mens sola kryper opp, mens skyene driver over himmelen, kan du?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kan dere sitte her og late som om verden er den samme? Når bladene har hengt seg opp på trærne igjen, nå regnet har trukket seg tilbake i skyene, når sola har splintret tåka, når det har gått et menneske gjennom skolegården og lagt gullstøv i grusen, kan dere bare sitte her og si at alt er som før?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var ikke sånn med Yngve. Skjønnheten hans visste ikke at den fantes.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hva er det egentlig som skjer når man får en venn? Er det egentlig det samme som skjer når man forelsker seg (...), bare at man velger vennskapet som relasjon, heller enn forelskelsen? Har ikke dette de samme trekkene som når man bare må høre på en plate man har kjøpt; om og om igjen må den snurre i cd-spilleren, for du kjenner det i magen, hvor bra det er, du kjenner det, hvor viktig denne musikken er for deg, ikke sant?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dumheten kjenner ingen grenser, og sist av alt sine egne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Igjen benytta jeg meg av mine nærmestes tragedier for å komme meg ut av egne vanskeligheter eller skaffe meg sympati.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvor dårlig kan ting gå? Det kan gå ufattelig dårlig.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Gitte FurusethTrude JensenTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann Milje