Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 20 av 20 sitater

Fake it until you make it!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Nick har alltid hatet mine endeløse lister: Det er som om du sørger for at du aldri blir fornøyd, det alltid er noe mer som må perfeksjoneres istedet for bare å nyte øyeblikket.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Hun er en snill pike, til fitte å være.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mennene vil ha henne, kvinnene vil være henne!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Søvnen er som en katt: den kommer bare hvis du ignorerer den.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Da hun så meg stå der og lure i mine møkkete boksere, med håret strittende som en barne-TV-figur, lente hun seg mot kjøkkenbenken og sa: "Neimenn, halloen kjekken".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Men det finnes ingen app for en lett bourbonrus en varm dag i en sval, mørk bar. Verden kommer alltid til å ville ta seg en drink.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Kommer du alltid tidlig, kommer du aldri for sent. Pappas motto, og det gjaldt også da Alzheimers slo inn - et langsomt forfall før en bratt utforbakke tvang oss til å flytte den uavhengige, kvinnehatende faren vår til et enormt hjem som stinker kyllingkraft og piss, hvor han hele tida kom til å være omgitt av kvinner som skulle hjelpe ham. Ha.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Han har et flott smil, et kattesmil. Han burde hoste opp gule Pip-Pip- fjær, sånn som han smiler til meg.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg må nok innrømme at jeg hovedsakelig smiler fordi han er dødskjekk. Distraherende dødskjekk, et utseende av den sorten som får øynene dine til å snurre,

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandHarald KLinda NyrudPi_MesonPiippokattaStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer Smedaas