Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 20 sitater

Jeg kjente en kvalmende blanding av lettelse og skrekk: når du omsider får slutt på en kløe og innser at det er fordi du har klort hull i din egen hud.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Vår tid er en veldig vanskelig tid å være menneske i, være et ekte, faktisk menneske, i stedet for en ansamling personlighetstrekk plukket fra en utømmelig rollefigurautomat. Og hvis alle bare spiller, finnes det ikke noe sånt som en sjelefrende, for vi har ikke ekte sjeler.
Jeg var kommet til et tidspunkt hvor ingenting lot til å bety noe, for jeg er ikke et ekte menneske, og det er ingen andre heller. Jeg ville gjort hva som helst for å føle meg ekte igjen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg ventet tålmodig -i årevis- på at pendelen skulle svinge den andre veien, at menn skulle begynne å lese Jane Austen, lære seg å strikke, late som de elsker kosmos, arrangere scrapbook-selskaper og kline med hverandre mens vi kaster kåte blikk. Og så skulle vi si: Å ja, han er En kul fyr.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kan du tenke deg, endelig viser du ditt sanne jeg til ektefellen din, sjelefrenden din, og så liker han deg ikke? Og sånn begynner hatet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Han drepte sjelen min, noe som burde være en forbrytelse. Som faktisk er en forbrytelse. Ihvertfall ifølge meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gi meg en mann med litt motstand, en mann som ikke finner seg i dritten min. (Men som også liker dritten min litt)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er noe urovekkende ved å huske et varmt minne og føle seg fullstendig kald.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Women are fucking crazy. No qualifier: Not some women, not many women. Women are crazy.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ser et lyshåret hode duppe over parkeringsplassen, og så kommer jenta med den sprukne leppen gjennom porten i nettinggjerdet med et av badehåndklærne fra hyttene, ikke stort større en et oppvaskhåndkle, og en pakke Merit, en bok og solfaktor 120. Lungekreft, men ikke hudkreft.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Man burde aldri gifte seg med en mann som ikke eier en brukbar saks. Der har du rådet mitt. Det kan få uheldige følger.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Anne Berit GrønbechFarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieAlice NordliStig TNerakntschjrldMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland Skjeggerud