Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 17 av 17 sitater

Noen mennesker, noen vil alltid insistere på at den blå sofaen er grønn. Det er sånne mennesker som får seg jobb i byråkratiet.

Godt sagt! (13) Varsle Svar

Og fordi helsesøstera er en person som lett kan kommanderes rundt, er hun også blitt en passiv og humørløs skapning. Det er fader meg tragisk. Hun er kronisk nervøs og mumler når man snakker til henne ... eh... eh ... og hvem liker en sånn person? Tiltaksløs og inneslutta. Man blir fort irritert av en sånn person. En sånn person ønsker man å filleriste, men så er det heller en eller annen I denne personens nærhet, en ektefelle eller et familiemedlem, en kollega eller en venn, en såkalt venn, det er en av dem, en av kommandantene, men egentlig bør filleriste.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I de blindes rike er den enøyde konge, men det hjelper ikke en dritt når de blinde nekter å innse at kongen har ett øye.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Verden hadde stoppa opp, hadde den. Det kommer den til å gjøre. Når det bare blir administrasjon. Det er ikke noe annet enn tragisk. I stedet for å jobbe sitter folk og diskuterer åssen de skal jobbe og hva de skal kalle jobbinga. I praksis, det vil si ikke-praksis, er det det som er politikk.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Psykologer går til andre psykologer og jamrer om problemene sine. Fakturerer fram og tilbake. Det er parasittisme. Det er som om tannleger skulle stå på rekke og rad og borre i tenna på hverandre.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg sa ifra til de ansvarlige, jeg sa at jeg ikke var noen pedagog, men det var prekært, det trengtes folk til å undervise voksne utlendinger i norsk. Fysaken på NAV og ledelsen på skolen mente erfaringen min var verdifull, mer verdifull enn all verdens pedagogikk, mente de. Var jeg motivert? Det fungerte i hvert fall, en stund fungerte det, men det er klart, når man den ene dagen driller ei gruppe utlendinger i arbeidsmiljøloven og den neste dagen fisker etter svart arbeidskraft i den samme gruppa, det tar seg dårlig ut.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Det er bare å gjøre følgende eksperiment: Skru av lyden når det er en musikkvideo på tv. Når man ser folk som danser uten at man hører musikken de danser etter, da tenker man ikke at mennesket er et intelligent vesen.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R