Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 51 til 60 av 76 sitater

Kveldshimmelen blomstret i vinduet, og et øyeblikk minnet den om Middelhavets blå honning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvorfor Buchanans flyttet østover, vet jeg ikke. De hadde tilbrakt et år i Frankrike uten å mene noe særlig med det, og siden hadde de fartet hit og dit i selskap med mennesker som spilte polo og var rike sammen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Et øyeblikk kjæretegnet de siste solstrålene ansiktet hennes, som glødet romantisk. Stemmen fikk meg til å lene meg åndeløst frem og lytte til det hun sa - men så døde lyset bort. Solstrålene trakk seg nølende vekk fra ansiktet hennes, som barn når de må forlate en hyggelig gate ved solnedgang.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

'Jeg er glad det ble en pike. Og jeg håper hun blir dum - det er det beste en pike kan bli her i verden, vakker og dum.'

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Og mens solen skinte, og bladene vokste så fort frem på trærne som ting vokser på film når den kjøres ekstra fort, ble jeg mer og mer overbevist om at livet begynte på ny den sommeren.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var en stemme av den sorten man følger oppover og nedover som om hver eneste ting den sier er komposisjoner som aldri vil bli spilt mer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg føler alltid en viss beundring når jeg treffer mennesker som viser at de har fullstendig nok med seg selv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hun lo igjen som om hun skulle ha sagt noe svært vittig og beholdt min hånd i sin en liten stund, mens hun så meg inn i ansiktet med et uttrykk som syntes å tilkjennegi at det var ingen i verden hun heller ville se i sitt hus. Hun hadde en egen evne til å la en føle det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det som gjorde at jeg midlertidig mistet interessen for andre menneskers overfladiske sorger og kortvarige gleder, var alt det som snyltet på Gatsby, det triste vrakgodset som fløt i hans drømmers kjølvann.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

«Når du føler trang til å kritisere noen,» sa han, «skal du huske at ikke alle mennesker i denne verden har nytt godt av de fordeler som du har hatt.»

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Eli HagelundEllen Berg InstefjordLars MæhlumKirsten LundThomas Heie H.Stig THeidi LAmanda ABjørg RistvedtHelge-Mikal HartvedtReadninggirl30Akima MontgomeryIreneleserTanteMamieHeidiTore OlsenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagMalinn HjortlandSynneMHarald KHilde VrangsagenIngeborg GTuridmajaHelen SkogIrakkHarald AndersenAnne-Stine Ruud HusevåggretemorHeidi HoltanVannflaskeJohn LarsenHanne Kvernmo RyeAndreas BokleserRisRosOgKlagingJulie StensethBookiacFrode Øglænd  MalminThea