Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 41 til 50 av 76 sitater

Han rev boken ut av hendene på meg og satte den på plass, mens han mumlet noe om at hele biblioteket kunne styrte sammen hvis en fjernet en eneste mursten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

«Og jeg liker store selskaper. De er så intime. I små selskaper er det umulig å få være i fred.»

Godt sagt! (1) Varsle Svar

All verdens skjønnhet og friskhet kan ikke komme opp imot det en mann kan bygge opp i sitt ensomme hjerte.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Han smilte forståelsesfullt - ja, mye mer enn forståelsesfullt. Det var et av disse sjeldne smilene som man ser bare fire-fem ganger i sitt liv. Et sånt smil som fyller en med tillit for evig og alltid. Et øyeblikk omfattet det - eller syntes det å omfatte - hele verden, men så konsentrerte det seg om meg og tilkjennega at jeg var den foretrukne. Det forsto så mye av en som man måtte ønske at det skulle forstå, trodde på en slik man gjerne ville tro på seg selv, og forsikret en om at det hadde nettopp det inntrykket av en som man gjerne ville at folk skulle ha.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hadde drukket to skylleboller med champagne, og nå betraktet jeg det som foregikk rundt meg, som noe betydningsfullt, primitivt og dypsindig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I den store hallen ble det innrettet en bar med en ordentlig messingstang til å hvile føttene på, og her fantes det gin og konjakk og annet brennevin av merker som hadde vært borte så lenge at de fleste av hans kvinnelige gjester var for unge til å vite hva som var hva.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det strømmet musikk ut i sommernatten fra min nabos hus. Menn og kvinner kom og forsvant som møll i hans blå have mellom hviskende lyder og champagne og stjerner.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg var på god vei til å drikke meg susende full av bare forlegenhet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

'Man lever ikke evig, man lever ikke evig,' var det eneste jeg tenkte, om og om igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

«Hva skal vi ta oss til i ettermiddag?» ropte Daisy. «Og i morgen og de neste tredve årene?»

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

lesefolenJan Arne NygaardTralteHeidi HoltanMari BaardsethTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalLailaAnitaINA TORNESJohn LarsenCaroline Ekornes JohannessenBerit B LieHege LMorten BolstadAkima MontgomeryLinnPrunellaVigdis VoldRandiASissel ElisabethDemeterRonnyInger-LiseFrode TangenAnneWangHeidi LTone Maria JonassensvarteperAnneLars MæhlumHilde H HelsethGrete AmundsenHarald AndersenEllen E. MartolPiippokattaHanne MidtsundAnne-Stine Ruud HusevågTonesen81Kirsten Lund