Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 41 til 50 av 65 sitater

Hun husket ærefrykten hun hadde følt over prosjektet. Over å gå fra poesiens og novellens små bekker og dammer til et hav av en roman.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Begynnelser og avslutninger er flytende, lange kjeder av begivenheter, hvor noen ledd virker så ubetydelige og andre så veldig avgjørende, mens de faktisk har like stor vekt alle sammen. Det som kan fremstå som etenkeltstående, dramatisk øyeblikk, er simpelthen et ledd mellom det som var før, og det som kommer etterpå.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Når og hvor er begynnelsen ?

Godt sagt! (5) Varsle Svar

v

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, skjønnheten finnes. Du må bare se med hjertet, så kan du se skjønnhet overalt.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Hemmeligheter må voktes godt, og prisen er høy. Hun åpnet øynene og myste mot solen. Ensomhet. Prisen er ensomhet.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Glem aldri kjærligheten.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg hvisker "ja" og "alltid" der jeg ligger og venter på torden fra en blygrå himmel

Godt sagt! (0) Varsle Svar

[Du var som] den første vårsolen på en bunnfrossen innsjø. Det virker som isen på sett og vis smelter nedenfra. Varmen kommer ovenfra, men det er først når dypet under har blitt varmet opp, at isen endelig går. Det blir porøs, vannet begynner å trekke gjennom, den trekker seg unna breddene. Det å se deg kommer var det første lyset etter et langt mørke. (...) Og jeg tror jeg visste at livet hadde vendt tilbake.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg tror at om vi kan finne ordene, og om vi kan finne noen å fortelle dem til, kan vi kanskje se ting på en annen måte.

Godt sagt! (12) Varsle Svar

Sist sett

Ella_BPiippokattaCarine OlsrødVibekeKirsten LundAkima MontgomeryHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi L