Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 31 til 40 av 65 sitater

Jeg er ikke sikker på om bestefar bygde huset med kjærlighet, men jeg vil helst tenke på det slik. Jeg ønsker å tro at han bygde det flotteste huset fordi han elsket sin eneste sønn. Fordi han ville gi ham den vakreste utsikten , de fineste blomsterengene, de fruktbare åkrene med lin og poteter, de svære skogene med trær som kunne felles om vinteren. Jeg ønsker å tro at det var kjærlighet."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

I alle år har jeg hatt en voksblomst på samme sted i kjøkkenvinduet, og hver sommer når blomstene åpner seg, bringer duften det øyeblikket tilbake. "

Godt sagt! (3) Varsle Svar

"Husk dette, min lille Astrid," sa hun. "Husk alltid hvordan solen glitrer på vannet. Hvor mye omsorg andemor har for ungene sine. Hvor blå himmelen er. Og hvor glad jeg er i deg." Og jeg visste med absolutt sikkerhet at det ikke ville bli flere slike dager. "

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Minnene om ting som har skjedd i livet mitt, opptar plass uten tanke for når det skjedde, eller hvor lang tid det faktisk tok. Minnene om kortvarige hendelser fyller nesten hele hukommelsen, mens år av mitt liv ikke har satt spor."

Godt sagt! (4) Varsle Svar

"" jeg er gammel nå. Nesten åtti. og for hver dag som går, later det til at tiden går langsommere. Nå virker en dag lengre enn hele livet forut for den. En årstid er en evighet. "

Godt sagt! (1) Varsle Svar

" Den gamle kvinnen lå fremdeles på ryggen, nå med lukkede øyne. Hun hadde hendene foldet på magen, som om hun ba. Eller som arrangert i en kiste."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

" Veronika fortsatte en anstrengt, enveis samtale, men ordene falt til jorden som tørt løv."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Hun la ingen planer for fremtiden. Hagen var gått i frø, huset holdt på å falle
sammen. Hun visste at malingen flasset, at det var en sprekk i skorsteinen.
En døende bygning, som huset en døende kropp."

Godt sagt! (3) Varsle Svar

"Vi må søke vår egen lykke. Ingen har noensinne levd våre liv, så det finnes ingen bruksanvisning". Sitat; La meg synge deg stille sanger, Linda Olsson

Godt sagt! (9) Varsle Svar

..og den som ser mot stjernene blir aldri fullstendig ensom mer.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryKirsten LundHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig T