Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 15 av 15 sitater

Folk som skreiv skjømann istedenfor sjømann, kunne lett komme til å skaffe familien sin en helvetes masse trøbbel, det hadde jeg full forståelse for.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vær alltid på vakt når lykken smiler. For når lykken smiler, har den som regel en joker i jakkeermet !

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Så begynte jeg å lese. For alvor! Jeg lå og leste, jeg satt og leste, jeg sto og leste. Det eneste jeg ikke fiksa, var å lese mens jeg gikk. Jeg ser fremdeles med misunnelse på mennesker som faktisk klarer det . Et menneske som kommer gående ned et overfylt fortau, dypt begravd i en bok - et fantastisk syn, jeg elsker det !

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Jeg kjører en rask runde rundt kvartalet, og regner med at alt står på vidt gap når jeg kommer tilbake. Ålreit? - Ålreit! - Og du? - Ja? - Ikke tiltrekk deg noen oppmerksomhet da! Sa han. Julenissen med hue fullt av syre, rød Mercedes, vrengt gummimaske på dashbordet og ei nyoppbrutt dør på taket.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg gikk tilbake til Kvithuset. Jeg var bare en nedfor og forvirra tulling som hadde begått den forbrytelsen det var å forelske meg i et menneske av det annet kjønn. Jeg var en gris.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Vigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. Martol