Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 21 til 30 av 33 sitater

Men hver gang du er usikker på hvilken vei som vil være den riktige for deg, ber jeg deg om å lytte til den intuisjonen du har fått i gave. Den kommer aldri til å svikte deg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Men som du etter hvert vil lære deg i livet, vil ingen som virkelig har elsket deg, være langt borte fra deg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Husk at våre kjære alltid er sammen med oss, selv om vi ikke kan se dem [...]

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Og ekte vennskap, som omfatter kjærlighet, lojalitet og tillit, er en meget sjelden og dyrebare ting.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Et av mine yndlingssteder i palasset var det kjempestore biblioteket som inneholdt uvurderlige førsteutgaver skrevet av berømte forfattere verden over. Glassskapene der bøkene sto, var alltid låst, de var bare en imponerende prydgjenstand, enda en utsmykning, og jeg tvilte på at noen av bøkene noen gang var blitt tatt ned og lest i løpet av alle de årene de hadde stått der. Jeg pleide ofte granske hyllene der, og fingrene mine klødde etter å ta frem en bok og holde i den. Jeg måtte nøye meg med de medtatte eksemplarene av stormfulle høyder, Oliver Twist og Shakespeares Hamlet som den engelske privatlæreren hadde hatt med seg fra England. Gjennom de lange, fredelige ettermiddagene leste jeg dem om og om igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Noen mennesker sier de skulle ønske at de kunne se inn i fremtiden. Men når jeg tenker tilbake på dette øyeblikket av ren, barnslig uskyld, da Indira og jeg lå i gresset med hele livet foran oss, er jeg glad vi ikke hadde den evnen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Men vær forsiktig, Anni min, for mennesker er sammensatte skapninger, og sjelene deres er ofte grå, ikke svarte og hvite. Der du tror at du kommer til å finne godhet, finner du kanskje ondskap også. Og der du bare ser ondskap, er det kanskje noe godt i tillegg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Allerede som ganske ung lærte jeg at livet ikke er rettferdig. Det var en lærdom jeg skulle komme til å bære med meg resten av livet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hadde alle mødre en innbygget sjette sans når det gjaldt barna deres?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det bør alltid være balanse i livet, og du må prøve å finne balansen i ditt liv. Da vil du nok også finne den lykken du søker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H Hoelingar hMcHempettHarald KPer LundIreneleserLailaPrunellaKirsten LundMonica CarlsenTine SundalMarit HøvdeLinda NyrudPiippokattaHanne Kvernmo RyeVariosaHeidiNinaDolly DuckInger-LiseIngeborg GYvonne JohannesenTom-Erik FallaLinda RastenAnineAnn ChristinPirelliVivaLaLivrebrekIngunnJChristoffer SmedaasJulie StensethAlice NordliGladleserMarie HolterGrete AastorpBerit RHelena ETonje SivertsenOlaug