Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 17 sitater

Silvia forsto pinen som blander seg med kjærligheten i en kvinnes hjerte. Hvis du lar den putre lenge nok, kan den oppnå store ting.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Noen ganger må du bare gjøre det du vet er riktig svarte Deanna. Jeg har kommet til et punkt i livet der jeg ikke kan leve med meg selv hvis jeg ikke gjøre det.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Vi har alle våre måter å kjempe for det vi tror på.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

[...] Vet dere ikke at løgner alltid ender med å avsløre seg selv?[...]

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Hennes far hadde ofte fortalt henne at det var nødvendig å følge godheten i sitt eget hjerte, å lytte til hvsikingen fra sin egen sjel, selv om det fikk deg til å bli redd. Sant å si, hvis det ikke fikk deg til å bli litt redd, var du antakeligvis ikke helt ærlig mot deg selv.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

For å være ulykkelig må man vel ha opplevd lykke[...]

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det var en av disse dagene som får deg til å ønske at du ikke behøver å gjøre noe annet enn å slappe av i solen og fundere over livets enkle gleder. Maria tenkte å gjøre dette etter lunsj.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Kjærlighet gjorde noe med folk, det fikk dem til å skinne av en lysende optimisme[...]

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Sist sett

Turid KjendlieLena Risvik PaulsenMarit HåverstadHeidi HoltanBjørg  FrøysaaFrode Tangenmgeingar hCarine OlsrødGrete AastorpAnneOda Marie HIngvild RosslundHarald KRufsetufsaOdd HebækHilde Merete GjessingReidun SvensliDolly DuckTone SundlandPrunellaEllen E. MartolTheaKaramasov11Aud Merete RambølGroGodemineChristofer GabrielsenBente NogvaBeathe SolbergTor Arne DahlalpakkaJan-Olav SelforsJoannMorten JensenTor-Arne JensenIngvild SBjørg L.Barbro  KnudsenSynnøve H Hoel