Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 21 til 28 av 28 sitater

Latterlighetene du ser hos andre, er kapitteloverskrifter i din egen selvbiografi.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Faren for å dumme meg ut har formet hele tilværelsen min, jeg er fullstendig klar over det og over hvor dumt det er. Jeg kunne ikke ta sertifikat fordi det var pinlig at jeg ikke allerede hadde det.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg skjøv de ekle tankene på egne mangler og alle de praktiske problemene de hadde medført ned i underbevisstheten eller hva det nå heter. De likte seg ikke der, i alle fall, de presset seg fram i minnet igjen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Folk hører at jeg snakker, aldri hva jeg sier. Kollegenes ansikter på lærerværelset lærte meg det. Ofte tvang jeg meg til å tie så de ikke skulle tro at jeg var pratesyk.

Stakkar, han er så ensom, kunne de komme til å tenke. Så ville de bli rørt over sin egen empati.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Jeg satte meg midt i bussen, på venstre side, og plasserte bagen mellom føttene, mellom de slitte, svarte mokasinene som var så gode å gå i.
Slik er med sko. Når de endelig blir gode å gå i, er de totalt utslitt. Skoene har lært føttene å kjenne. Da er det for sent. Ja, det gjelder vel annet enn sko. I dødsøyeblikket skal jeg kanskje kjenne meg utlært.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg mente jo det stikk motsatte av henne, jeg orket bare ikke diskutere det. Når hadde jeg vel krefter til en diskusjon sist?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg lurte på om dette virkelig var den korte versjonen av en lang historie. Det var vanskelig å forestille seg at den kunne ha vært lengre. Men det var jo ingen overraskelse. Samme taktikk etter alle disse årene, tenkte jeg. De lange historiene, og så: Penger!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

sosialdriften får folk til å gifte seg, ikke seksualdriften, tenkte jeg, det forstår man når man ser hva de har giftet seg med.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandsvarteperMargrethe  HaugenHarald KTine SundalHildeKirsten LundToveLinda NyrudHeidiTine VictoriaJulie StensethHelen SkogAndreas BokleserTone HTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde Mjelva