Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 28 sitater

Jeg visste at jeg burde være redd da, når alle disse positive tankene meldte seg, men jeg visste også at de ikke ville vare. Ingen fare med det, tenkte jeg, de går tidsnok over.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hva slags informasjon er vel det, tenkte jeg opprørt, å så ny tvil når hensikten skulle være å fjerne ethvert tilløp til usikkerhet! Sånn går det når man overlater informasjonsansvaret til de selvsikre, de altfor reisevante. Man burde heller rådspørre de engstelige. De vettskremte.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Om du da kommer så langt. Men det er vel usannsynlig. Kanskje det er noe galt med billetten din. Kanskje du ikke kommer om bord i flyet. Og gjør du det, ramler det vel ned. Hvis ikke, går du deg vill på Gardermoen og blir gående der resten av livet. I stor hast, nikkende hit og dit. Eller fryktsomt rundt billettautomatene til flytoget, hvis du finner dem.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er så mye som er vanskelig for meg, særlig det som later til å være en selvfølge for de fleste. Jeg ser det, men klarer sjelden å gjøre noe med det. Hvem andre i avgangshallen på Flesland, hadde for eksempel brukt dager til å pugge prosedyrene vedrørende kjøp og bruk av billett til flytoget?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det regnet i brudens slør, jeg hørte gamle damer i mengden si at dette var et godt tegn, paret kom til å få mange barn. Jeg tenkte at slike tegn var gode fordi Staten yter så rundelige barnetrygder.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg så på dem og tenkte at de har sett noe i hverandre som ingen andre så, og at de trolig hadde sett feil, det ville bli klart for dem om noen år. Det kunne jeg sagt i en tale. De har giftet seg med ekteskapet. Det kler deres CV.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg tenkte lenge og hardt på hva jeg skulle gi. En god stund gikk dessuten med til ergrelser over at jeg i det hele tatt måtte gi noe som helst til så fremmede mennesker. Var giftermålet en så stor prestasjon at det fortjente påskjønnelse?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Mine plager angår ingen. Derfor har jeg sluttet å gå til lege.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Reiser er mulige katastrofer. Alt er fremmed og truende og det er andre overalt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Verdig alderdom snakker politikere om. Det er uhyggelig misbruk av ord. Å bli holdt i live slik at man stadig kan vaskes i skrittet av fremmede og mates med skje har ingenting med verdighet å gjøre. Det er fornedrelse.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Roger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda Nyrud