Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 16 av 16 sitater

"Men kan du vite at Emma snakker sant "?, spurte Hanne, på telefonen fra Helgeland. "Ja" , svarte jeg. Selvsagt snakker Emma sant. Jeg har stått bak en busk og sett det selv. Når lyver et barn som gråter ?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Filmverdenens forenklinger og klisjeer hadde oversvømmet samfunnet. Hvilken sjanse ville skjønnlitteraturen ha i en tid der selv professorer ikke lenger klarte å konsentrere seg lenge av gangen, og vegret seg for å lese tykke bøker ?

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Som redaktør kan man lett komme inn i en psykologrolle.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Uvirksomhet er sorgens beste venn. Da tar den rotta på deg.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Disse samtalene, med plutselige kast. Ord. Assosiasjoner. Man kan starte med Kleopatra og ende opp med Lady Gaga.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det var ikke mulig å være forlagsredaktør i et seriøst forlag og samtidig lese sladreblader. Men jeg hadde en metode. Jeg valgte den frisøren som hadde det beste forrådet av den kulørte ulepresse, og jeg forhåndsbestilte aldri time.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Sist sett

Ingrid HilmerIngvild SLise MuntheTonesen81Hilde Merete GjessingBjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid Nygaard