Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 21 til 30 av 34 sitater

Jeg kjente henne så godt visste akkurat hvordan jeg kunne få det lille , OMO - reine hjertet hennes til å banke , den søte munnen til å le og - om det var det jeg ville - få de blå øya til å fylles med svære tårer.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Den gamle mannen lo. Det vil si, siden det var første gang jeg traff ham , trodde jeg det var et halvhjerta hosteanfall type lungekreft. Det var en slags bobling langt nede i halsen som fikk ham til å lyde som en koselig, gammal sørlandssnekke.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Rakel hadde begynt å gråte og boret ansiktet inn i halsgropen hans. Tårene varmet huden hans der de rant innenfor skjorten , over brystet, over hjertet.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Brillene dogga, det tynne håret lå klistra til skallen, og han hadde på seg den type allværsjakke som den feite, stygge kjæresten din har kjøpt til dere begge til jul

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Han signerte loggen, reiste seg og gikk ut av cocpiten for å vise passasjerene sin rad av perler hvite pilottenner i sitt pilotbrune ansikt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

"Kunsten med gjenferd er å tørre å se på dem godt og lenge nok til at du skjønner at de er akkurat det. Gjenferd."

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Harry svømte mot lyset, mot overflaten. Lyset ble sterkere og sterkere. Så brøt han igjennom. Åpnet øynene.Og stirret rett opp på himmelen. Han lå på ryggen.Noen kom inn i synsfeltet. Et hestehode. og ett til.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Alt var nytt, men ingenting var forandret

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Harry nikket. Olegs russiske overklassefamilie på farssiden. Rus, raseri og depresjoner. Dostojevskij-land.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

"Som måste firas. Kan jag bjuda på en drink, Harry Hole?" "Hvem betaler?" "Jag, förstås. Om du lägger ut."

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Margrethe  HaugenHarald KTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt FagertveitbandiniBjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne MTurid KjendlieDemeterHanne Kvernmo RyeIngeborg GTor-Arne JensenCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonPiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtLinda NyrudTone SundlandJulie Stenseth