Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 17 av 17 sitater

Da hun var liten, hadde faren fortalt henne at hvert eneste menneskesinn var et univers fylt av store mysterier, og at forfattere var de menneskene som valgte å dele mysteriene sine med andre gjennom det skrevne ord. Hver gang hun siden åpnet en bok, forestilte Silvia seg at hun virvlet gjennom luften i et magisk romskip til en annen verden. Hun var ikke lenger fanget i den trivielle virkeligheten som var livet hennes. I bøkene var hun fri. Sjelen hennes kunne fly hvor hun ville, uten frykt for å bli skutt ned fra himmelen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I dette livet finnes det kjærlighet
som aldri vil bli glemt
Dyrebare øyeblikk
som hjertet for alltid vokter

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Når du har opplevd så mange orkaner som jeg, lærer du deg å kjenne igjen hylet fra vinden som signalisere virkelig fare. Vinden i natt klynket bare.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Nå som hun var en gammel dame, gratulerte folk henne med at hun hadde unnsluppet ekteskapet, og de spøkte ofte med at grunnen til at hun klarte seg så bra, var at hun aldri hadde vært nødt til å takle prøvelsene som en vanlig ektemann brakte med seg. Men da hun var yngre , syntes de fleste bare synd på henne. Det er merkelig hvordan den samme situasjonen kan tolkes så forskjellig i ulike faser av livet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Bøkene er de eneste vennene jeg kan stole på, og hvis jeg velger klokt, vil de aldri skuffe meg.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg har håp om at jeg får se faren din neste uke. Moren hennes håpet alltid. Hun var i stand til å spise håp til frokost, lunsj og middag og føle seg fullkomment mett.

Godt sagt! (6) Varsle Svar
  • Jeg tror solnedgangen i dag blir enda vakrere enn i går, sa hun, og husket hvordan skjellformede skyer hadde spredt seg utover himmelen som appelsinmarmelade,og da solen dukket ned i havet,lyste den opp himmelen i en brann av flammende lys.Hver eneste farge i regnbuen skimret i noen få, dyrebare øyeblikk, til skumringsmånen begynte å stige.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

IreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeStig TJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnneWangMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinBjørn SturødTheaAnn Christin