Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 14 av 14 sitater

"Gode Gud," gispet Sharon. "Det er Lovkisten! Paktens ark!" Sharon hadde følelsen av å drømme i våken tilstand. Akkurat nå satt han å så på et levende bilde av kisten hans forfedre bygde i ørkenen for 3200 år siden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kamelflokken som kappåt med de første fiolette solstrålene, var blant de heldige: De ville dø på flekken. Trusselen som om mindre enn fem minutter ville ende livene deres, var like gammel og nådeløs som jorden selv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hva er det som er så bekymringsfullt med at en mann på flukt ber det amerikanske folk forkaste demokratiet og konvertere til islam? For meg høres det mer ut som rabling fra et fortvilt og desillusjonert menneske. En som er klemt opp i et hjørne, fornekter realitetene og lever i sin egen lufttette fantasiboble.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Uten et ord gikk bin-Laden ned på kne fremfor han. Aziz stirret ned på verdens mest ettersøkte menneske. Mannen som hadde påtatt seg ansvaret for 11. september-angrepet, Vestens nemesis, hans gudsønn Kenneth Prizes morder, vasket føttene hans.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaHeidi HoltanBente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaHeidiLinda NyrudTheaIngvild STone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete Amundsen