Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 61 til 67 av 67 sitater

Men når det og litt til var gjort, ble det likevel penger til overs hver måned, og til hvilken nytte da? Allan prøvde en gang å sende overskuddet tilbake til myndighetene, men etter en stund kom det en funksjonær til husmannsplassen hans og forklarte at slikt kunne man ikke gjøre. Og så fikk Allan pengene sine tilbake og ble avkrevd et løfte om å slutte å lage bråk for myndighetene på den måten.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hvis han absolutt ville gå der i underbuksen og se svart på tingenes tilstand, kunne han jo gjøre det.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Winston Churchill tilhørte dem som mente at kommunale pissoarer og sosialisme var det samme

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Etter fem år var det kjent i leiren hvor lite som rørte seg i hodet på fange 133, og at det som tross alt rørte på seg, så ut til å kollidere med seg selv der inne.

Godt sagt! (12) Varsle Svar

Den dårlige nyheten, sa Julius og senket stemmen litt. -Den dårlige nyheten er at vi nok var såpass fulle i går at vi glemte å slå av viften i fryserommet. -Og så? sa Allan. -Og så ... er han der inne temmelig død av seg nå. Allan klødde seg bekymret i nakken før han bestemte seg ikke å la den slags slendrian formørke dagen. -Det var ille, sa han. - Men jeg må si du har lyktes perfekt med eggene, ikke for harde og ikke for bløte.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Allan svarte at han rent fysisk ikke hadde noen kontroll over hvor han befant seg, men at han ikke følte seg villfaren i sjelen av den grunn. Allan hadde alltid tenkt som så når det gjaldt troen, at når man tross alt ikke kunne vite sikkert, var det liten vits i å gå rundt å gjette.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Allan var ikke langsint. Han tok den utstrakte hånden og smilte overbærende. Derimot var han ikke enig i at det i sin alminnelighet var slik at det var bedre med sent enn aldri. Hans far hadde for eksempel blitt tilhenger av tsar Nikolai dagen før den russiske revolusjon.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Roger MartinsenKirsten LundHarald KLene AndresenEvaSynnøve H HoelTonjeRisRosOgKlagingPiippokattaJohn LarsenTheaAnn ChristinRandiAgretemorTone HJulie StensethGrete AastorpGladleserDaffy EnglundReadninggirl30MarianneNAvasomniferumBjørn SturødHanne Kvernmo RyeAnne Berit GrønbechHilde Merete GjessingWenche VargasJarmo LarsenKaramasov11MaikenFlyvebladTine SundalLesevimsaNorahIvar SandLeseaaseFindusEllen E. MartolIngrid Hilmer