Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 14 av 14 sitater

Ikke forvent noe av løpingen, og den vil gi deg mer enn du kan forestille deg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var tarahumaraenes virkelige hemmelighet: De hadde aldri glemt hvordan det føltes å elske å løpe. De husket at løping var menneskehetens første kunstart. Lenge før vi risset bilder inn i hulevegger eller slo rytmer på hule trær, perfeksjonerte vi kunsten å la pust og hjerne og muskler arbeide sammen i harmoni for å frakte oss over ulendt terreng. Og da forfedrene våre omsider lagde sine første hulemalerier, hva var det første motivet? Jo – det løpende mennesket.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Hele greia begynte med et enkelt spørsmål som ingen kunne svare på.

Ei gåte på seks ord førte meg til et fotografi av en veldig rask mann i et veldig kort skjørt, og derfra ble det bare enda rarere. Snart fikk jeg å gjøre med et drap, narko-geriljasoldater og en enarmet mann med et kremostbeger på hodet. Jeg møtte en vakker, blond skogforvalter som kastet klærne og fant frelse gjennom å løpe naken gjennom skogene i Idaho, og en ung surfebabe med musefletter som la på sprang rett mot den visse død i ørkenen. En talentfull ung løper skulle miste livet. To andre skulle så vidt komme unna med livet i behold.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tjue år tidligere, i et lite kjellerlaboratorium, stirret en ung forsker inn i et lik og så sin egen skjebne stirre tilbake.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Monica CarlsenAlice NordliChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtTrude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendlieIngvild SmgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. Martol