Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 21 til 24 av 24 sitater

Hvis mennene skulle dukke opp, er jeg rede til å ta livet av meg. Synes du synd på meg fordi jeg tenker på denne måten? Da må jeg bare si at hvis mennene virkelig kommer, og du ikke er rede, da er det deg det er synd på

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Å lære seg å snakke korrekt engelsk, er som å skrubbe vekk den knallrøde neglelakken fra tærne morgenen etter en dans. Det tar lang tid, og det er alltid litt igjen, en liten rød flekk helt ytterst som minner deg på hvor gøy det var.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det dere har etterlatt oss er deres kasserte gjenstander. Når dere tenker på mitt kontinent, tenker dere kanskje på dyrelivet –løvene, hyenene og apene. Når jeg tenker på det, tenker jeg alltid på alle de ødelagte maskinene, på alt som er utslitt og vraket og smadret og knust. Ja, vi har løver. De sover på toppen av containere som ruster. Vi har hyener. De knuser hodeskallene til mennene som var for trege til å løpe fra sitt eget lands soldater. Og apene? Apene befinner seg i utkanten av landsbyen, leker på toppen av fjell av gamle datamaskiner som dere har sendt oss som bidrag til våre skoler – skolene som mangler elektrisitet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En av psykiaterne sa til meg: Psykiatri på et sted som dette er som å servere et flymåltid under et flykrasj. Hvis jeg hadde ønsket å hjelpe deg, som lege, burde jeg gitt deg en fallskjerm, ikke et ostesmørbrød.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenHarald KSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer GabrielsenTanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg Ristvedt