Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 20 av 22 sitater

Intet gjør oss så ensomme som våre hemmeligheter.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Mack bestemte seg for å banke hardt på og la fortsettelsen bli som den ville Men idet han løftet knyttneven for å banke gikk døren opp,og han så rett inn i ansiktet på en stor afro-amerikansk kvinne. Instinktivt trakk han seg unna ,men var for sen. Med en fart som sto i stil med størrelsen slukte hun avstanden mellom dem,slo armene rundt ham,løftet han opp i fra gulvet og snurret han rundt som et lite barn. Og hele tiden ropte hun navnet hans.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Få se på deg Jack. Endelig er du her, og så voksen du er blitt. Som jeg har gledet meg til å møte deg igjen..Så skjønt at du er her nå. Åååååå så glad jeg er i deg. Og så slo hun armene rundt ham igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skulle han kalle ham Gud Fader,Den allmektige , eller kanskje Herr Gud.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er latterlig . For en idiot jeg er! Som tror Gud skulle bry seg så mye om meg at han sendte meg et brev. Nå er det slutt Gud ,jeg orker ikke mer av dette. Jeg er så lei av alle forsøkene på å finne deg i alt dette. Ville Gud ham noe,,fikk Gud komme å finne ham.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvem har sagt noe om å være kristen? Jeg er ikke en kristen.

Jesus.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

I mørket får frykt, løgner og bebreidelser feil proporsjoner, sa Jesus. Sannheten er at de er mer skygger enn virkelighet, og derfor ser de større ut i mørket. Når lyset slipper til på disse stedene inni deg, begynner du å se dem slik de egentlig er.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Jeg må vel innrømme at jeg bruker veldig lite tild på nåtiden. En stor del av tiden tenker jeg på fortiden, resten bruker jeg hovedsaklig på å prøve å se inn i framtiden." "Ikke så ulikt de fleste andre. Når jeg er sammen med deg, er jeg det i nåtid - jeg lever i nåtid. Ikke i fortid. Det går an å huske mye og lære mye av å se seg tilbake, men bare som et besøk, ikke hvis du blir der over tid.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å leve uten kjærlighet er som å vingestrekke en fugl og ta fra den evnen til å fly.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

"De fleste fugler er skapt for å fly. Blir de tvunget til å holde seg på bakken, er det en begrensning innenfor deres evne til å fly, ikke motsatt." Hun tidde litt for å gi Mack anledning til å tenke over påstanden. "Du på din side er skapt for å bli elsket. Hvis du da lever som om du ikke er elsket, er det en begrensning. Ikke motsatt"

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

TonjeRisRosOgKlagingPiippokattaKirsten LundJohn LarsenTheaAnn ChristinRandiAgretemorTone HJulie StensethGrete AastorpGladleserDaffy EnglundReadninggirl30MarianneNAvasomniferumBjørn SturødHanne Kvernmo RyeAnne Berit GrønbechHilde Merete GjessingWenche VargasJarmo LarsenKaramasov11MaikenFlyvebladTine SundalLesevimsaNorahIvar SandLeseaaseFindusEllen E. MartolIngrid HilmerTrude JensenEgil StangelandFrode TangenHarald KRottulf