Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 18 sitater

[…] Sannheten kan være tøff mange ganger.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det er i det hele tatt noe ved ulykker som får frem det beste i oss mennesker. For noen år siden brøt det ut en brann i et av kjøpsentrene i hjembyen min. Ved en tilfeldighet befant jeg meg der. Da opplevde jeg noe forunderlig. Midt i katastrofen var det et sterkt fellesskap: vi tilskuerne tok alle del i samme begivenhet, vi hjalp til det lille vi kunne, og selv om vi alle var ukjente for hverandre utvekslet vi noen fraser med sidemannen

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I døden tenker alle mennesker på Gud. Det var det læreren hans i barneskolen hadde sagt en gang. Det hadde fascinert Felix, og han hadde aldri glemt setningen. Nå opplevde han sannheten i den.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det var uskrevne koder, det visste hun, og hun hadde i alle år slitt med å knekke dem. Hun hadde dem bare ikke i seg..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Livet mitt er en døgnkontinuerlig nyhetskanal av alle slags rare tanker, som alt sammen blir for mye. Av og til topper det seg, og i slike stunder er det et rop inni meg om at noen bør dra ut av kontakten og stoppe tv – bildene inni hodet mitt. Men hva gjør man når det verken finnes av – knapp eller ledning til apparatet?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Alltid må jeg være vakt mot for sterke oppturer. Jeg tåler dem like dårlig som oppturene. Med andre ord: Jeg må aller helst bevege meg i et emosjonelt ingenmannsland, i en nøytral sone, der jeg ikke settes i for store sterke svingninger verken av den ene eller andre art.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hun ble grepet av hvordan bilder kunne fortelle historier, særlig hvis man koplet fotografiet med en sterk fantasi og forestillingsevne. Og fantasi hadde hun nok av. Det var fascinerende å se hvordan ansiktsuttrykk fortalte hele historier om mennesker, i alle fall gjorde de det i Karens fantasi.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hun var to personer: en på utsiden, en annen inni seg som hun ikke ville vedkjenne seg og som hun hele tiden prøvde å stagge.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

[…]den egentlige Kirsti herjet vilt i henne for å komme ut. Ofte opplevde hun at det var en annen person langt der inne som hamret på en usynlig dør for å slippe fri[…]

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Horvascz innså at fortiden aldri kunne gjenskapes og at livet som han en gang hadde kjent, aldri ville vende tilbake.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Vidar RingstrømGunillaRandiAMorten MüllerTorill RevheimMarianne AugustasiljehusmorSynnøve H HoelJBHarald KVariosaAvaInger-LiseHelena EAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEli HagelundBeate KristinAlice NordliHanne Kvernmo RyeTone HKirsten LundNina M. Haugan FinnsonRisRosOgKlagingRuneFrode TangenJohn LarsenTor Arne DahlPirelliTurid KjendlieIngeborg GHeidi LTorJulie StensethLiljaTanteMamieReadninggirl30Tor-Arne JensenEgil StangelandHilde VrangsagenMarte